Beauty Stories
Колаж с продуктите My Burberry Blush, Wonderlust Sensual Essence на michael kors, Colorista на L’Oreal Paris, L’Eau Majeure d’Issey на Issey Miyake
Beauty

4 продукта срещу носталгията по лятото

Тези продукти ненатрапчиво ще ни напомнят за топлите дни, дори когато тях вече ги няма

 Баба ми казваше, че щом се появи буквичката „р“ в името на месеца, значи идва есента. СептемвРи вече е тук, но аз все още не съм готова да пусна лятото да си отиде. И съм сигурна, че ако направя анкета 100% от отговорите ще са на носталгична вълна. Но вместо да изпадате в есенна депресия, направете всичко възможно, за да запазите летните спомени, като посрещнете есента и зимата, заредени с енергия. Затова реших да събера на едно място продуктите, които ненатрапчиво да ми напомнят за лятото и хубавите дни. Дано сме на една вълна.

Срещу носталгията по свежестта – парфюм My Burberry Blush на Burberry

Не съм била в Лондон, но знам, че там има прекрасни градини. А и вече не е нужно да отида, за да усетя свежестта им. My Burberry Blush е аромат вдъхновен от лондонските градини на зазоряване, когато ароматът на цветята е най-силен. Нотките роза, жасмин и глицилия придават ефирност на визията, но и ни отнасят в ранните летни утрини, когато свежестта ни опиянява.

Срещу носталгията по приключенията – парфюм Wonderlust Sensual Essence на Michael Kors

Кога, ако не през лятото сме настроени най-силно на вълна „приключения“. Да запазите този устрем и през студения сезон е просто задължително и ароматът Wonderlust Sensual Essence на Michael Kors може да ви помогне за това. „Има нещо изключително привлекателно в такъв интоксикиращ и екзотичен аромат – кара те да жадуваш за приключения”, казва самият Майкъл Корс. Очаква ви дървесно-флорално ухание с нотки плодови цветове, сочна круша и плътна черна череша. Между другото рекламната кампания на продукта е заснета от Марио Тестино, а лице е моделът Лили Олдридж.

Парфюм Wonderlust Sensual Essence на Michael Kors.

Срещу есенната депресия – боя за коса Colorista на L’Oreal Paris

Цвят, повече цвят! Страхотно оръжие срещу есенната депресия. Имате го с новите бои за коса Colorista на L’Oreal Paris. Имате три варианта – спрейове, които издържат до следващото измиване, с Washouts цветът ще остане на косата ви седмица или две, а Paints са трайните нюанси, с които можете да получите кичури, омбре или пълно покритие. Остава само да си изберете цвят!

Срещу носталгията по водата – парфюм L’Eau Majeure d’Issey на Issey Miyake

Утешете носталгията по лятото и морето като се облегнете на силното мъжко рамо на любимия и усетите аромата на новия L’Eau Majeure d’Issey. Той е вдъхновен от водата като мъжествен символ на сила и движение. Флаконът, наподобяващ полирано до съвършенство морско стъкло, крие нотки сол и дървесина, допълнени от бергамот, грейпфрут и кашмеран. Буквално проектиран от водата.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *