Beauty Stories
Колаж от три снимки на Велина Василева в зелен гащеризон Mango.
Lifestyle

Първият, но не и последният ми гащеризон

Този гащеризон е любимата ми покупка за това лято. Която обаче облякох само веднъж. Всъщност два пъти – единият, когато го пробвах в магазина, а вторият на една разходка до Ring Mall в края на лятото. Новата ми любима лятна дреха не успя да пътува с мен до Рим, защото го забравих в гардероба. Изгладен и подготвен. Затова единственият път, в който го облякох, просто трябваше да бъде документиран за поколенията.

Гащеризон грешка

За първи път си купувам гащеризон, защото винаги съм смятала, че те не отиват на фигурата ми. Със сигурност стоят много по-добре на момичета със перфектни форми. Още си спомням как ведъж толкова си бях харесала един гащеризон в H&M, че нямах търпение да отида до магазина и да го пробвам. И като го облякох в съблекалнята щях да припадна. Приличах на нещо средно между работник на „Графа“ и пилот от Графа. За Граф Игнатиево става въпрос.

Гиф на Велина Василилева със зелен гащеризон Mango.

Веднъж си поръчах онлайн, отново от H&M, черен дънков гащеризон. Пак голяма грешка. Добре, че има опция да се върне, иначе щеше да събира прах в гардероба. Като онези тесни дънки, които все се надяваш, че един ден ще облечеш. Но така и не влизаш в толкова добра форма и те просто си стоят там да събират прах.

Любов от пръв поглед

Не съм по сърцераздирателните думи, но това е самата истина. Когато ги видях на витрината на Mango, знаех, че трябва да си го купя. С този дизайн и интересна форма. А цветът! Ах, това зелено!

Гиф на Велина Василилева със зелен гащеризон Mango.

Премерих го и идеално! Пасна ми от раз, въпреки че първоначално се съмнявах в сполучливия краен резултат. Особено след килограмите, качени по време на бременността (надявам се скоро да успея да ги сваля, крайно време е). Е, да, не съм като модела от снимките, но аз си се харесвам. Надявам се да ме харесате и вие 🙂

Гиф на Велина Василилева със зелен гащеризон Mango.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *