Beauty Stories
Beauty

5 официални визии от наградите „Еми“, които да „откраднете“ от звездите

Плюс продуктите, с които да ги постигнете

Джесика Бийл

Jessica Biel

Нюд + вдъхновение от 60-те

 

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк си е красавица, затова няма нужда от много грим. Само леко подчертаване на очите с кафеникави сенки и нюд червило. Интересна обаче е прическата й – супер обемна, с леки къдрици и явно вдъхновена от 60-те годни на миналия век.

Маделин Брюър

MADELINE BREWER

Червена коса – червени устни

 

Актрисата от The Handmaid’s Tale има прекрасна червеникава коса и гримьорът й е успял да открие перфектното червило в бордо, което да подчертае естествените й достойнства. Очите не са акцент, но погледът е свеж и отворен, благодарение на блестящите сени във вътрешния ъгъл. Харесва ми и косата – плътно прибрана в ниско кокче и с път по средата.

Мишел Пфайфър

MICHELLE PFEIFFER

Прекрасна и на 59

 

Ето как да изглеждате перфектно, дори и да сте почти на 60! Още ми е трудно да повярвам, че Мишел е на толкова. Гримът й е класически – лека очна линия за подчертаване на очите, спирала и нюд червило с лек блясък. Косата пък е оформена в леки и меки къдрици. Просто перфектно!

 

Зоуи Кравиц

Zoe Kravitz.jpg

Котешко око + контуриране

 

Дъщерята на Лени Кравиц и звезда в сериала „Големите малки лъжи“ е заложила на класиката – съблазнително котешко око и силно контуриране, за да се подчертаят прекрасните й скули. Устните сякаш са без червило, но всъщност има такова в лек розов нюанс и с омбре ефект.

Еми Росум

EMMY ROSSUM

Класическа холивудска красавица

 

Опушените очи в кафяво и черно няма да ги коментираме – те са класика за всяко официално събитие и прекрасно подчертават бадемовите очи на Еми. Гримът допълва перфектно акцента във визията – класическите холивудски къдрици, без да отнема вниманието от тях.

Leave a Reply

%d bloggers like this: