Beauty Stories
Награди "Еми" 2017
Beauty

Наградите „Еми“: 5 звездни бюти визии

Наградите „Еми“ за тази година ни предложиха много кино, заслужени отличия, но най-вече много красота. Реших да селектирам 5 холивудски красавици, на които, ако зависи от мен, бих връчила статуетката за най-стилна визия. Те са доказателство, че невинаги, а да не кажа и никога, прекално многото грим и кукленски къдрици обещават красота. Да започваме!

Джесика Бийл

Джесика Бийл на наградите "Еми"

Нюд + вдъхновение от 60-те

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк си е красавица, затова няма нужда от много грим. Само леко подчертаване на очите с кафеникави сенки и нюд червило. Интересна обаче е прическата й – супер обемна, с леки къдрици и явно вдъхновена от 60-те годни на миналия век.

Маделин Брюър

Червена коса – червени устни

Актрисата от „Историята на прислужницата“ има прекрасна червеникава коса и гримьорът й е успял да открие перфектното червило в бордо, което да подчертае естествените й достойнства. Очите не са акцент, но погледът е свеж и отворен, благодарение на блестящите сени във вътрешния ъгъл. Харесва ми и косата – плътно прибрана в ниско кокче и с път по средата.

Мишел Пфайфър

Мишел Пфайфър на наградите "Еми" 2017

Прекрасна и на 59

Ето как да изглеждате перфектно, дори и да сте почти на 60! Още ми е трудно да повярвам, че Мишел е на толкова. Гримът й е класически – лека очна линия за подчертаване на очите, спирала и нюд червило с лек блясък. Косата пък е оформена в леки и меки къдрици. Просто перфектно!

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц на наградите "Еми" 2017

Котешко око + контуриране

Дъщерята на Лени Кравиц и звезда в сериала „Големите малки лъжи“ е заложила на класиката – съблазнително котешко око и силно контуриране, за да се подчертаят прекрасните й скули. Устните сякаш са без червило, но всъщност има такова в лек розов нюанс и с омбре ефект.

Еми Росум

Еми Росум на наградите "Еми" 2017

Класическа холивудска красавица

Опушените очи в кафяво и черно няма да ги коментираме – те са класика за всяко официално събитие и прекрасно подчертават бадемовите очи на Еми. Гримът допълва перфектно акцента във визията – класическите холивудски къдрици, без да отнема вниманието от тях.

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *