Beauty Stories
Наоми Кембъл в есенно-зимната рекламната кампания на H&M з
Lifestyle

Най-добрите реклами на Наоми Кембъл

Взимам като повод новия клип на Наоми Кембъл за H&M и ви представям още 5 впечатляващи реклами с участието на суперзвездата. Тя винаги е имала какво да покаже и явно един от начините да го прави е като участва в култови реклами. За съжаление, повечето от тях са от времето преди YouTube и не са с идеално качество. Извинявам се предварително за това, но няма много опции в мрежата. Така че – приятно гледане!

H&M

Наоми Кембъл е звезда в новата есенно-зимна кампания на марката, действието в която се развива в Токио. Моделът е с къса коса, облечена в тъмно сако с двуредо закопчаване и панталон с басти. „Харесвам играта между чисто мъжко и дамско обличане“, казва звездата. Есенно-зимната колекция е в магазините от 21 септември 2017 г.

SoBe

Компанията за безалкохолни напитки поставя Наоми Кембъл в необичайна ситуация – да танцува с гущерчета на фона на песента Thriller на Майкъл Джексън. Определено я бива в танците! Между другото, тази реклама е излъчена на Super Bowl през 2008 г. А няма как да не знаете, че това е най-скъпото и най-желаното рекламно време.

D&G

Култова реклама! Наоми Кемпъл, Клаудия Шифър и Ева Херцигова свалят халатите си на фона на Freedom на Джорж Майкъл. Само напомням, но надали не помните, че те участват и в клипа на песента от далечната 1990 г.

 Shell Helix

Изключително съблзнителна реклама! Моторното масло се стича по изкусителното тяло на Наоми и я обгръща като змия.

 Pirelli

Не реклама, а цял късометражен филм. Великият Джон Малкович е свещеник, а Наоми Кембъл – демон, скрит в автомобил, който трябва да бъде усмирен. Power is nothing without control или „Силата е нищо без контрол“, гласи финалният надпис на клипа. Доста мъдро.

 Dunkin Donuts

Наоми показва чувството си за хумор и самоирония. След скандалите с побоя, който Кембъл извърши върху свои служители, тя отново е разярена, защото не успява да посади дърво, но този път си го изкарва не на хората, а на предметите около нея.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *