Beauty Stories
Beauty

Омбре червилата са тук, за да направят контурирането като детска игра

В буквален и преносен смисъл. Доказват го от Dior и Givenchy

Приберете моливите за устни! Двуцветните червила са новия must-have на сезона и доводите ми за това са повече от категорични. На първо място с тяхна помощ контурирате устните изключително лесно и ефектно, защото се получава плавен преливащ ефект между различните тонове. На второ място те правят устните много по-плътни и обемни. И на трето – всичко това става изключително бързо, буквално за секунди. Посягаме към предложенията на Dior и Givenchy, защото те са истинските тренд сетъри в омбре червилата.

 

Rouge Dior Double Rouge на Dior

Dior

Мат + металик, комбинирани в едно уникално червило с впечатляващ омбре ефект. Матовият контур и бляскавото сърце правят устните много плътни и сочни, без да се налагат каквито и да било корекции. Благодарим ви, Dior! Двата цвята се сливат перфектно като сродни души и създават секси резултат. Интересен факт е, че са били необходими 16 опита, за да се намери перфектният баланс между цветовете, и 4 месеца, за да се усъвършенства формулата. Точно 4 са и цветните семейства с техните различни нюанси. Изборът е повече от труден!

 

La Rouge Sculpt на Givenchy

Givenchy

Givenchy преоткриват култовото Le Rouge с негов двуцветен вариант в лимитирана серия, част от есенно-зимната колекция на марката. За разлика от Dior, по-тъмният нюанс е в края, за да се създаде мек, но впечатляващ контур. Не се притеснявайте, балансът е постигнат, като контурът е в тон с основния цвят. Може да ви изглежда странна комбинацията между черно и червено, но истината е, че тя е повече от привлекателна. Особено, ако сте от по-смелите. И последно, но не на последно място – крайният резултат е с матов финиш. Уау!

Съвет: Не забравяйте да обърнете червилото наобратно, когато нанасяте върху долната устна, за да не се окажете с по-тъмен тон в средата, а не по контура.

Leave a Reply

%d bloggers like this: