Beauty Stories
Ники Минаж за M.A.C
Beauty

Ники Минаж се „разголва“ за M.A.C

Ники Минаж отново ни изненадва! Но този път с това, че не е толкова ексцентрична, колкото я познаваме. Неслучайно думата „разголва“ е в кавички. Защото тя не го прави буквално, а под формата на нюд червила, които създаде съвместно с M.A.C. Разочароващо? Не, бих казала изненадващо. И всъщност вече го казах…

Червила от колекцията на Ники Минаж и M.A.C

Ники Минаж ли е това?

Не знам за вас, но предвид цялата й кариера и творчество аз очаквах нейната колекция червила за M.A.C да бъде нещо наистина шантаво, а то… нюд червила. Не че не са красиви, напротив. Просто е странно. Защото цялото й творчество е подчинено на това да провокира не само с музиката, но и с външния си вид. Винаги е цветна и разголена, дори и с риск понякога да премине границата на кича. Но явно с колекцията си с M.A.C е решила да покаже по-семплата си страна. Ясно е, че всички имаме такава, дори и Ники Минаж.

Ники Минаж за M.A.C

Колекцията

Но да се върнем към колекцията. Тя се състои от 26 червила и глоса, сред които откриваме познати нюанси, но и такива в лимитирано издание. Класическите червила са 18, има и 6 глоса, както и 8 моливи за устни. Но черешките на тортата в колекцията са двата нюанса, създадени ексклузивно от певицата в сътрудничество с M.A.C.

Общото заключение е, че линията е доста класическа, с базови цветове, които всяка жена трябва да има. Като се започне от най-нежните розови нюанси, преминаваме през нюд и стигаме до няколко по-наситени кафяви червила.

Двата цвята, създадени от Ники Минаж са по-скоро в розовия спектър. Което, честно казано, отново ме изненадва. Нямаше да се изненадам толкова, ако бяха по-наситено кафявите, например.

Имайте предвид, че колекцията на M.A.C е лимитирана, което означава, че трябва да побързате, ако искате да имате някое от ексклузивните червила. Ако вече нямате подобни нюанси, де. Но подобна покупка винаги си заслужава, особено, ако сте фен на Ники Минаж.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *