Beauty Stories
Beauty

Приятно ми е да се запознаем, EISENBERG

Срещата е повече от дългоочаквана, а сега може да ви донесе и две изкусителни награди

Честно казано не знаех много за EISENBERG (произнася се „Айзенберг“) преди идването им в България. Но сега, благодарение на Cosmetic Plus, марката вече е у нас и нямам търпение да ви разкажа повече за нея. А повярвайте ми, EISENBERG е толкова интересен бранд, колкото не сте и очаквали.

Историята започва през 2000 г., когато Жозе Айзенберг създава луксозната френска марка. Той основава целия си бизнес на своите две увлечения – хай тек и изкуство. И едно единствено изискване – съвършенство. Доказва го и фактът, че той прекарва цели 15 години, за да разработи съвместно със сина си, Едмон, и своя екип, перфектната формула на продуктите с марка EISENBERG. Нарича я Trio-Moleculaire, защото в основата й са три молекули – ензим, цитокин и биостимулин, които действат в синергия, за да регенерират, енергезират и доставят кислород на кожата. И то всяка кожа, независимо дали е дамска или мъжка. Формулата е толкова ефективна, че резултатите са видими веднага в посока по-млада и красива кожа.

Жозе и Едмон Айзенберг
Жозе и Едмон Айзенберг

А всичко това е особено важно за жените, затова, очаквано, дамската линия е по-богата – почистващи и успокояващи продукти, маски, които стимулират микроциркулацията и клетъчното обновяване, серуми за сияние и хидратиращи кремове за стимулиране и стягане на кожата. Отделно има и линии, посветени на специфични нужди на кожата като Pure White, която се бори ефективно с пигментните петна. Excellence пък от марката определят като „скъпоценна гама“, която е създадена да осигури интензивна регенерация на девитализираната кожа. Сред водещите продукти е маската Firming Remodelling Mask, която можете да получите като подарък от нашата игра. Тя е стягаща и ремоделираща маска, която е с видим лифтинг ефект само за няколко минути. Съдържа капсулирани витамини А и Е, екстракт от олио от гроздови семки и зелен чай. Може да се използва 1-2 пъти седмично за 15 минути или като интензивна суперстягаща терапия. В рамките на 8-15 дни слагайте всеки ден за по 5 минути и ще забележите ефекта. От EISENBERG не спират дотук и ни предлагат лесно и бързо да покрием несъвършенствата и да се подготвим за забързания ден като предпазим кожата си с фон дьо тена Invisible Corrective Make-Up.

 

Силният пол този път няма да се чувства пренебрегнат, защото марката има продукти за всички техни специфични нужди – почистване, бръснене, хидратиране… Всеки от продуктите в мъжката серия отстранява токсините, причинени от замърсяването, възстановява сиянието на кожата и се бори с признаците на умора, стрес и стареене на кожата.

Успокояващ афтършейв гел
Успокояващ афтършейв гел

Не, няма да спираме дотук, защото EISENBERG предлага и гама слънцезащитни продукти, които комбинират висококачествени съставки и ново поколение филтри. Те се борят със стареенето и ни помагат да получим по-бърз, бляскав и гладък тен.

А най-хубавото съм оставила за най-накрая. Черешката на тортата са двата пристрастяващи аромата. Дамският, който можете да спечелите в играта на EISENBERG и Beauty & Other Stories, носи категоричното име I Am. Връхните нотки са изключително свежи – малина и червени плодове, в сърцето усещаме флоралния букет на магнолия, роза, жасмин и виолетка, а базата е силна и категорична – амбър и сандалово дърво. Мъжкото ухание се казва J’OSE и е провокативен парфюм с нотки лимон и мента, жасмин, кафе мока и база от амбър.

 

Е, след всичко, което прочетохте, искате ли да опитате някой продукт на EISENBERG? Нямам и капка съмнение, че отговорът ви ще е положителен. Имате този шанс, като участвате в играта на EISENBERG и Beauty & Other Stories. Условията вижте на страницата на Beauty & Other Stories във Facebook, а дотогава не забравяте, че продуктите на марката се предлагат ексклузивно в магазините на Douglas и Beauty Zone.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: