Beauty Stories
Серия Rosa Negra на Premier Dead Sea
Beauty

Rosa Negra терапия за една недоспала майка

Не си давах сметка колко изморена изглежда кожата ми, докато не я видях преди и след кислородната терапия с новата серия на Premier Dead Sea – Rosa Negra. Точно тази вечер бях станала в 4 ч. сутринта и правих неуспешни опити да приспя Виктор до 6 ч. Накрая той заспа и ме дари с още час и половина безценен сън, но това не помогна на лицето и кожата ми да станат по-свежи. Очевидно.

SPA терапия в мола

Бутикът на марката в столичния Paradise Center е малък SPA рай за изморени жени като мен. А и за всички останали жени, разбира се. Знаех, че ме очаква терапия с кислородна защита Rosa Negra, която обещаваше да подхрани и възстанови баланса на кожата, причинен от стрес, стареене и замърсители от околната среда. В моя случай от недоспиване и умора. Крайният резултат трябваше да е свежа и сияеща кожа, тоест след края на процедурата би трябвало да нямам нужда от фон дьо тен и коректор. Да видим!

Серия Rosa Negra на Premier Dead Sea

Първа стъпка: подготовка за Rosa Negra

Винаги е хубаво кожата да се подготви за каквато и да било процедура, като в бутика на Premier Dead Sea точният продукт се избира на място от специалист. В моя случай най-подходяща се оказа нежната пилинг-гел маска Perfecting Peeling Gel от серията Supreme. Това е продукт от високия клас на Premier Dead Sea и в него има растителни стволови клетки и соли от Мъртво море. Тази пилинг-гел маска е много нежна към кожата, тъй като в нея не се съдържат познатите пилинг частички. След нежен масаж, тя става на малки фитилчета, които всъщност ексфолират кожата. Така че забравете за неприятното драскане и зачервяване.

Жена с маска.

Втора стъпка: Rosa Negra

Така лицето ми беше подготвено за същинската SPA терапия с продуктите от линията Rosa Negra. Тя винаги започва с маската, като впечатление веднага ми прави специфичният аромат на роза. Той идва от вложената роза Дженерико, която в комбинация с термална вода подхранва и възстановява кожата, зарежда я с кислород, ексфолира, овлажнява и стяга. Много важно за успешния краен резултат е и правилното нанасяне на маската – с кръгови движения, обратни на гравитацията. Оставя се да подейства 10 минути, но можете да използвате маската и за през нощта 2-3 пъти седмично. Нанесете вместо нощен крем и на сутринта ще се събудите като след 8-часов сън. Дори и да не сте спали толкова.

Трета стъпка: грижа за околоочния контур

След като лицето е почистено и подхранено, идва моментът за грижа за околоочния контур. Минералният серум Supreme е предназначен точно за тази деликатна зона, като се бори едновременно срещу тъмните кръгове, бръчките и подпухналостта. Алилуя! Нанасяме с леко потупващо движение.

Жена с маска Rosa Negra.

Четвърта стъпка: подхранване

Финалът е посветен на нежния клетъчен нектар Rosa Negra Gratiae. Звучи изключително подхранващ и нежен и той е точно такъв. Продуктът активира способността за самозащита на кожата и осигурява оптимална влага като леко матира кожата и така веднага маскира дребните несъвършенства.

За вас обаче финалът може и да е кремът от същата серия, в който има богата на кислород вода. Той подхранва и хидратира кожата, като подсилва и естествената й антиоксидантна защита.

SPA терапия и за ръцете

Накрая се възползвах и от SPA терапията „Нежни ръце“. Ексфолиращите соли направиха кожата ми мека и нежна, а ароматът на маслото за тяло беше с мен през целия ден, за да ми напомня за прекрасния половин час, който прекарах в бутика на Premier Dead Sea.

Резултатът от Rosa Negra

След процедурата веднага усетих кожата си доста по-мека, съживена и сияна. Добавих само малко спирала и червило и наистина нямах нужда и от капка фон дьо тен. SPA терапията беше изтрила следите от безсънната нощ. И… сякаш бях готова за следваща безсънна нощ. Не, не съм готова. Все пак утре нямам час за SPA терапия в бутика на Premier Dead Sea.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *