Beauty Stories
Серията Intensive на Estederm
Beauty

6 неща, които научихме от новата колекция Intensive на Esthederm

Защото човек се учи, докато е жив, а с новите продукти на Esthederm може и да е млад толкова дълго

  1. Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в дермата и епидермиса. Тя е резервоар на водата в кожата и спомага за запазване на младостта й. Затова от Esthederm влагат не една, а три форми на хиалуроновата киселина в серума и крема Intensive Хиалурон. Резултатът е по-еластична, по-гладка и видимо по-млада кожа само след 28 дни!

 

2. Алфа-хидрокси киселините се извличат от захари, плодове и мляко. Тези мощни активни съставки ускоряват клетъчното обновяване, като ефектът е сравним с химически пилинг. Серумът Intensive AHA пилинг е най-добрият избор, ако кожата ви се нуждае от бързо обновяване. Само след ден микрорелефът става по-гладък, а текстурата и цветът й – по-пречистени и равномерни.

Серумът Intensive AHA пилинг
Серумът Intensive AHA пилинг

 

3. Ретинолът е активната формула на витамин А и е основна терапия срещу бръчки, използвана в дерматологията. Той подсилва епидермиса и спомага за цялостното обновяване и подмладяване на кожата. Ето защо и действието на серума и крема Intensive Ретинол е да намали дълбоките бръчки, да изглади несъвършенствата, причинени от излагане на слънце, и да стимулира клетъчното обновяване. Само след 8 седмици кожата е по-мека и гладка.

 

4. Спирулината е микроскопично синьо водорасло, което съществува на земята повече от три милиарда години. Тя съдържа 220 изключително важни хранителни вещества и затова е идеално решение за изморена кожа без блясък. Серумът и кремът Intensive Спирулина съдържа 10 витамина, 10 минерала, 18 аминокиселини, антиоксиданти и есенциални мастни киселини, които ще подмладят, подсилят и подхранят кожата, ще намалят признаците на умора и ще възвърнат блясъка, мекотата и красивия й тен.

Серумът Intensive Спирулина
Серумът Intensive Спирулина

 

5. Витамин Е е важен антиоксидант, който предпазва от увреждането на UV лъчите. Серумът Intensive Витамин Е е чудесна терапия за свръхреактивна кожа. Той се бори с външните фактори, които причиняват преждевременно стареене, като успокояват и неутрализират зачервяването. Резултатът е намален дискомфорт и облекчение, а кожата е защитена и по-силна срещу агресорите.

Серумът Intensive Витамин Е
Серумът Intensive Витамин Е

 

6. Прополисът е микс от смолисти вещества, събрани от пчелите. Той притежава изключителни пречистващи, антисептични и успокояващи свойства. Точно така действа на мазната кожа и серумът Intensive Прополис. Той я пречиства, нормализира продукцията на себум, отпушва запушените пори и прояснява тена, като едновременно с това облекчава и успокоява червенината, причинена от несъвършенствата.

Серумът Intensive Прополис
Серумът Intensive Прополис

Продуктите от серията Intensive се използват като част от двумесечна терапия или като допълнение към подходящите за кожата ви естетични процедури.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: