Beauty Stories
Серия Intensive на Esthederm
Beauty

6 неща, които научих от серията Intensive на Esthederm

Защото човек се учи, докато е жив, а с новата серия Intensive на Esthederm може и да е млад толкова дълго.

1. Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в дермата и епидермиса.

Тя е резервоар на водата в кожата и спомага за запазване на младостта й. Затова от Esthederm влагат не една, а три форми на хиалуроновата киселина в серума и крема Intensive Хиалурон. Резултатът е по-еластична, по-гладка и видимо по-млада кожа само след 28 дни!

2. Алфа-хидрокси киселините се извличат от захари, плодове и мляко.

Тези мощни активни съставки ускоряват клетъчното обновяване, като ефектът е сравним с химически пилинг. Серумът Intensive AHA Peel е най-добрият избор, ако кожата ви се нуждае от бързо обновяване. Само след ден микрорелефът става по-гладък, а текстурата и цветът й – по-пречистени и равномерни.

Серия Intensive на Esthederm.

3. Ретинолът е активната формула на витамин А и е основна терапия срещу бръчки, използвана в дерматологията.

Той подсилва епидермиса и спомага за цялостното обновяване и подмладяване на кожата. Ето защо и действието на серума и крема Intensive Ретинол е да намали дълбоките бръчки, да изглади несъвършенствата, причинени от излагане на слънце, и да стимулира клетъчното обновяване. Само след 8 седмици кожата е по-мека и гладка.

4. Спирулината е микроскопично синьо водорасло, което съществува на земята повече от три милиарда години.

Тя съдържа 220 изключително важни хранителни вещества и затова е идеално решение за изморена кожа без блясък. Серумът Intensive Спирулина съдържа 10 витамина, 10 минерала, 18 аминокиселини, антиоксиданти и есенциални мастни киселини, които ще подмладят, подсилят и подхранят кожата, ще намалят признаците на умора и ще възвърнат блясъка, мекотата и красивия й тен.

Серия Intensive на Esthederm.

5. Витамин Е е важен антиоксидант, който предпазва от увреждането на UV лъчите.

Серумът Intensive Витамин Е е чудесна терапия за свръхреактивна кожа. Той се бори с външните фактори, които причиняват преждевременно стареене, като успокояват и неутрализират зачервяването. Резултатът е намален дискомфорт и облекчение, а кожата е защитена и по-силна срещу агресорите.

6. Прополисът е микс от смолисти вещества, събрани от пчелите.

Той притежава изключителни пречистващи, антисептични и успокояващи свойства. Точно така действа на мазната кожа и серумът Intensive Прополис. Той я пречиства, нормализира продукцията на себум, отпушва запушените пори и прояснява тена, като едновременно с това облекчава и успокоява червенината, причинена от несъвършенствата.

Продуктите от серията Intensive се използват като част от двумесечна терапия или като допълнение към подходящите за кожата ви естетични процедури.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *