Beauty Stories
Coach, DNKY, Jean Paul Gaultier, Michael Kors
Beauty

4 парфюма, които да си купите просто ей така

Трябва ли да имате причина, за се наградите с нов аромат?

Верни на принципа на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“ е време за нов парфюм! Изборът е труден, но винаги има и друг вариант – да вземете всички.

  1. Coach Eau de Toilette на Coach

Лицето на марка Клоуи Грейс Мориц ни повежда през космополитния Ню Йорк, за да ни срещне с хипнотизиращи нотки круша, бяла роза алба и кедрова дървесина.

Coach Eau de Toilette на Coach
Coach Eau de Toilette на Coach

 

  1. Nectar Love на DKNY

Като любов от пръв поглед, Nectar Love веднага ни привлича към себе си. Накратко ароматът може да се характеризира като флорално-плодово гурме с нотки жълта фрезия, грейпфрут, кедрово дърво, ванилия и мускус.

 

 

  1. Scandal на Jean Paul Gaultier

Скандал! С тази дума е белязан целият творчески път на Жан Пол Готие. Такъв е и новият аромат на марката, в чиито флакон традиционният бюст е заменен с крака. Ароматът ще ви въвлече в скандалната си същност с нотки мед, пачули, кърваво червен портокал и гардения.

 

 

  1. Sexy Ruby на Michael Kors

Искате да се почувствате секси? Облеклото и грима няма да са достатъчни, ако не сте се пръснали с точния парфюм. Като новия Sexy Ruby – модерен шипров аромат с нотки сочна малина и току-що разрязана кайсия, комбинирани с розови листенца и жасмин самбак.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: