Beauty Stories
Beauty

4 парфюма, които да си купите просто ей така

Верни на принципа на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“ е време за нов парфюм! Изборът е труден, но винаги има и друг вариант – да вземете всички. Защото една жена винаги има нужда от… (поне) няколко нови аромата. Нали?

1. Парфюмът Coach Eau de Toilette на Coach

Парфюмът Coach Eau de toilette

Лицето на марка Клоуи Грейс Мориц ни повежда през космополитния Ню Йорк, за да ни срещне с хипнотизиращи нотки круша, бяла роза алба и кедрова дървесина. Парфюмът е колкото нежен, толкова и категоричен, но най-вече оставя запомняща се ароматна следа.

2. Nectar Love на DKNY

Като любов от пръв поглед, Nectar Love веднага ни привлича към себе си. Накратко парфюмът може да се характеризира като флорално-плодово гурме с нотки жълта фрезия, грейпфрут, кедрово дърво, ванилия и мускус. А флаконът е истинско съкровище! Златист, с пчеличка и цвете – красота, която не е редно да прибирате в шкафа.

3. Парфюмът Scandal на Jean Paul Gaultier

Скандал! С тази дума е белязан целият творчески път на Жан Пол Готие. Такъв е и новият аромат на марката, в чиито флакон традиционният бюст е заменен с крака. Провокативен и привлекателен, както вече казах – типичният Готие. Но ако се обстрахорате от флакона и впръскате парфюма, ще се влюбите. Ароматът веднага ще ви въвлече в скандалната си същност с нотки мед, пачули, кърваво червен портокал и гардения. Идеален за страстна нощ в Париж. Или в София…

4. Парфюмът Sexy Ruby на Michael Kors

Всички знаем как мозъкът ни съхранява спомени и ги свързва с аромати. Понякога точното ухание е достатъчно, за да оставите следа в съзнанието на околните. Дори няма да сгреша, ако ви кажа, че посрещат не само по облеклото, но и по парфюма. Всички тези думи водят към аромата, с който ще оставите следа – Sexy Ruby. Той е един модерен шипров парфюм с нотки сочна малина и току-що разрязана кайсия, комбинирани с розови листенца и жасмин самбак. Ммм…

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *