Beauty Stories
Nuxe
Beauty

Найма Ватини от Nuxe: „Замърсяването е най-големят враг на кожата днес“

Срещаме се с лъчезарната французойката от централата на Nuxe на сутрешното матине, което марката организира, за да представи обновената си гама Crème Fraiche de Beaute

Не знам защо все така се получава, но на всички събития на Nuxe досега времето е лошо. Всъщност имам обяснение – за да си намерим оправдание да останем по-дълго. „Не няма да тръгна сега, ще кажа на майка ми (която гледа детето), че ме е хванал дъжда“, мислех си аз. Но да започвам по същество. В началото на презентация от Nuxe представиха новия си слоган – Instinctive Beauty или Инстинктивна красота. Хореограф на впечатляващия рекламен клип е съпругът на Натали Портман, Бенджамин Милпие. Насладете му се и вие:

Идеята на рекламната кампания е да следваме инстинктите си що се отнася до красотата, а те разбира се ни водят към обновената серия Crème Fraiche de Beaute. Продуктите от нея осигурява едновременно действие в две посоки. Оригиналната комбинация от растителни влакна и високотехнологичен екстракт от червени водорасли са ефективен щит срещу замърсяванията на околната среда, но и даряват кожата с безпрецедентно 48-часово хидратиращо действие. И всичко това, обвито в нежна млечна текстура и с пристрастяващ аромат на фрезия, горчив портокал и жасмин. В серията Crème Fraiche de Beaute ще откриете серум за всички типове кожа, богат крем за суха до много суха кожа, хидратиращ флуид с матиращ ефект за комбинирана кожа, хидратиращ крем за нормална кожа и хидратираща маска за всички типове кожа.

 

Изненадата на събитието бе представянето на нови почистващи продукти от по-малката сестра на Nuxe – Bio Beaute. За всеки тип кожа и за всички нужди, освен грим те ефективно премахват и замърсяванията. Разбира се, всеки продукт е с био съставки и ненадминато качество.

Беше ми любопитно да разбера повече за новостите от Nuxe, затова реших да си поговоря с Найма Ватини. След баналните теми за децата (оказа се, че Найма има две и наскоро се завърнала от майчинство), започнахме с темите за красотата. Ето какво научих от нея.

Найма Ватини от Nuxe
Найма Ватини от Nuxe

Найма, с какво новата серия на Crème Fraiche de Beaute е по-добра от старата?

Тя не е по-добра, тя просто е различна. Има нови активни съставки, нови текстури и нови аромати. Запазихме концепцията си за растителните екстракти, но добавихме и червено водорасло, като комбинацията носи едновременно два нови ефекта за кожата – срещу замърсявания и 48-часова хидратация. Околната среда днес е много замърсена и клиентите ни искат да се защитят от това. Ето защо решихме да отговорим на тази нужда с лансирането на новата серия Crème Fraiche de Beaute.

Значи се оказва, че замърсяването е голям проблем?

Да, и той става все по-сериозен. Трябва да защитаваме кожата си от него всеки ден, тъй като замърсяването увеличава шанса за по-ранно остаряване на кожата. И трябва да го правим преди да са се появили знаците на стареене.

Накарай ме да си купя новия Crème Fraiche de Beaute.

Нежен аромат, ефективност, две действия в един продукт и удоволствие при употреба – няма друга такава линия на пазара.

Кой е любимият ти продукт от новата линия?

Обожавам серума, но харесвам и маската. Серума използвам всеки ден, а маската веднъж седмично.

Да поговорим и за Bio Beautе

При Bio Beaute абсолютен бестселър и до днес си остава детоксикиращата маска. Тя е нашият иконичен продукт, които е подходящ за всеки тип кожа, а резултатите се виждат веднага след употреба.

Кой продукт на Nuxe използваш всеки ден?

Обожавам Nuxellence, защото е точната комбинация от природни съставки. уникална текстура и ефект втора кожа. В него има цели 10 патента! Nuxellence е единственият продукт на пазара, който поправя митохондриалната ДНК и внася в кожата енергия, с която тя да се пребори със стареенето. Точната комбинация между хидратация, антиейджинг и сияние.

И за финал сподели ми твоя съвет за красота.

Най-добрият съвет е да следвате инстинктите си. Вие сте тези, които можете да изберете точния продукт за вашата кожа. Това е и което ние от Nuxe искаме да обясним – изберете каквото искате, следвайте инстинктите си, намерете продуктите, подходящи за вас.

Leave a Reply

%d bloggers like this: