Beauty Stories
Nuxe, Crème Fraiche de Beaute
Beauty

Найма Ватини от Nuxe: „Замърсяването е враг на кожата“

Срещаме се с лъчезарната французойката от централата на Nuxe на сутрешното матине, което марката организира, за да представи обновената си гама Crème Fraiche de Beaute.

В началото на презентация от Nuxe представиха новия си слоган – Instinctive Beauty или Инстинктивна красота. Хореограф на впечатляващия рекламен клип е съпругът на Натали Портман, Бенджамин Милпие.

Идеята на рекламната кампания е да следваме инстинктите си що се отнася до красотата, а те разбира се ни водят към обновената серия Crème Fraiche de Beaute. Продуктите от нея осигурява едновременно действие в две посоки. Оригиналната комбинация от растителни влакна и високотехнологичен екстракт от червени водорасли са ефективен щит срещу замърсяванията на околната среда, но и даряват кожата с безпрецедентно 48-часово хидратиращо действие. И всичко това, обвито в нежна млечна текстура и с пристрастяващ аромат на фрезия, горчив портокал и жасмин. В серията Crème Fraiche de Beaute ще откриете серум за всички типове кожа, богат крем за суха до много суха кожа, хидратиращ флуид с матиращ ефект за комбинирана кожа, хидратиращ крем за нормална кожа и хидратираща маска за всички типове кожа.

Изненадата на събитието бе представянето на нови почистващи продукти от по-малката сестра на Nuxe – Bio Beaute. За всеки тип кожа и за всички нужди, освен грим те ефективно премахват и замърсяванията. Разбира се, всеки продукт е с био съставки и ненадминато качество.

Беше ми любопитно да разбера повече за новостите от Nuxe, затова реших да си поговоря с Найма Ватини. След баналните теми за децата (оказа се, че Найма има две и наскоро се завърнала от майчинство), започнахме с темите за красотата. Ето какво научих от нея.

Наима Ватини от Nuxe

Найма, с какво новата серия на Crème Fraiche de Beaute на Nuxe е по-добра от старата?

Тя не е по-добра, тя просто е различна. Има нови активни съставки, нови текстури и нови аромати. Запазихме концепцията си за растителните екстракти, но добавихме и червено водорасло, като комбинацията носи едновременно два нови ефекта за кожата – срещу замърсявания и 48-часова хидратация. Околната среда днес е много замърсена и клиентите ни искат да се защитят от това. Ето защо решихме да отговорим на тази нужда с лансирането на новата серия Crème Fraiche de Beaute.

Значи се оказва, че замърсяването е голям проблем?

Да, и той става все по-сериозен. Трябва да защитаваме кожата си от него всеки ден, тъй като замърсяването увеличава шанса за по-ранно остаряване на кожата. И трябва да го правим преди да са се появили знаците на стареене.

Накарай ме да си купя новия Crème Fraiche de Beaute на Nuxe.

Нежен аромат, ефективност, две действия в един продукт и удоволствие при употреба – няма друга такава линия на пазара.

Кой е любимият ти продукт от новата линия?

Обожавам серума, но харесвам и маската. Серума използвам всеки ден, а маската веднъж седмично.

Да поговорим и за Bio Beautе

При Bio Beaute абсолютен бестселър и до днес си остава детоксикиращата маска. Тя е нашият иконичен продукт, които е подходящ за всеки тип кожа, а резултатите се виждат веднага след употреба.

Кой продукт на Nuxe използваш всеки ден?

Обожавам Nuxellence, защото е точната комбинация от природни съставки. уникална текстура и ефект втора кожа. В него има цели 10 патента! Nuxellence е единственият продукт на пазара, който поправя митохондриалната ДНК и внася в кожата енергия, с която тя да се пребори със стареенето. Точната комбинация между хидратация, антиейджинг и сияние.

И за финал сподели ми твоя съвет за красота.

Най-добрият съвет е да следвате инстинктите си. Вие сте тези, които можете да изберете точния продукт за вашата кожа. Това е и което ние от Nuxe искаме да обясним – изберете каквото искате, следвайте инстинктите си, намерете продуктите, подходящи за вас.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *