Beauty Stories
Ева Мендес и Eve Duet на Avon
Beauty

Как Ева Мендес смесва аромати?

Екзотичната Ева Мендес влиза в поредната си роля със замах и присъщата й женственост. Тя се превъплъщава в професионален парфюмерист. Не, не си мислете, че е сменила професията. И вие можете да се превърнете в професионалист в смесването на аромати с новия двоен парфюм Eve Duet на Avon. Ако ви е малко неясно, веднага ще ви изясня.

Новата ароматна история на Ева Мендес

Eve Duet се състои от две допълващи се ухания, които могат да се носят отделно или да бъдат смесвани в различна концентрация според личните ви предпочитания.  Ева Мендес потвърждава колко лесно е това: „Най-прекрасното в Eve Duet е възможността да се комбинира, което създава безброй възможности за избор на аромат във всеки един момент. И преди съм комбинирала аромати с не особено голям успех. Сега това вече не е никакъв проблем, тъй като тези две ухания са направени да се допълват. Единият аромат е доста дързък и предизвикателен, докато другия е нежен и романтичен. Комбинацията от двата е просто вълшебна и няма неправилен избор. Можете да изберете точният аромат за точното ви моментно настроение“.

Eve Duet на Avon

Жените днес

А всичко това ви дава уникалната възможност да бъдете различна всеки ден и за всеки повод: „Жените в днешно време са изключително поливалентни и се занимават с всичко. През деня имаме много различни роли, които трябва да съчетаем – на майка, бизнес дама, дъщеря, приятел, съпруга. Заради това намирам за изключително интересен парфюмът Еve Duet, който може да бъде комбиниран за всяка една от тези роли“, казва красивата актриса. Вижте как Ева Мендес показва различните си лица в рекламния клип на аромата:

Парфюмът на Ева Мендес

Двeте ухания в един флакон имат свой собствен характер. По-нежният, Radiant, е с флорално-плодови нотки на мандарина, ябълка, касис в началото, водна лилия, жасмин и праскова в средата и кехлибар, дървесина и мускус за финал. Само обърнете флакона и се запознайте със Sensual, който е по-плътен дървесно-флорален аромат. Началото е белязано от нотки бергамот, синя слива и розов пипер, в средата също има жасмин и водна лилия, но допълнен от роза. Финалът е посветен на пралинов мускус, който добавя усещане за лукс.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *