Beauty Stories
Велина Василева от beautystories.bg.
Beauty

4 начина да носите цвят тази есен

Ако някой ви каже, че студените дни са скучни и мрачни, не го слушайте. Върнете се тук и се заредете с цветно лятно настроение дори и в дни без слънце

Миглите ми, розови

Ако ви кажа, че това вече е напълно възможно сигурно ще се засмеете. Но от новатори и експериментатори като YSL е нещо обичайно да очакваме нещо необичайно. Като розова спирала за мигли. И зелена, и златна, и бяла дори. Mascara Vinyl Couture е като рубик кубче, но за мигли. Цветовете са толкова разнообразни, че няма как да изберете само един. Моят съвет е да си вземете няколко и да ги сменяте. Дори можете да ги комбинирате – например един цвят на горните и друг цвят на долните мигли. Формулата на спиралите се отразява прекрасно на миглите ви. В нея има четири естествени масла – рициново, арганово, картамово и масло от сладък бадем, които подсилват миглите и ги правят лъскави и здрави. Така освен цветен поглед, ще имате и здрави мигли.

Устни в поп арт цвят

Не знам до колко ви се експериментира, но ако сте настроени на такава вълна, не пропускайте да се отбиете в най-близкия магазин на M.A.C и да се сдобиете с някой от тези цветове на глоса Lipglass. Да, ще бъдете екстравагантни, да ще бъдете различни, да ще бъдете забележителни. Освен това ще бъдете в пълен дисонанс с времето. Което ще ви направи щастливи. А това май е най-важното.

Очите ми го говорят с цвят

Погледът казва много, а с палитрата All About The Magical Forest на Essence, той крещи: „Обичам цветовете и не ме е срам от това!“ Можете да ги използвате в комбинация от няколко нюанса, но без да прекалявате, като блок цвят върху клепачите или любимото ми – само върху долния клепач за акцент. Експериментирайте!

Цветна палитра All About The Magical Forest на Essence

Докосване на метал

Този прекрасен люляково-метален лак за нокти от есенно-зимната колекция на Dior, Metallics, е това, за което маникюрът ви мечтае този сезон. Да, може нюансът му да не е толкова ярък, но пък лично на мен ми напомня на пролетта. Представям си го върху къси и леко заоблени в краищата нокти. Къде ми е пиличката?

Лак за нокти на Dior

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *