Beauty Stories
Тараджи Хенсън и червилата Viva Glam на M.A.C
Beauty

Тараджи Хенсън е лицето на червилата Viva Glam на M.A.C

Viva Glam е една от малкото колекции на козметични марки, които са създадени с изцяло благотворителна цел. Това се случва за първи път пред 1994 г. и досега нейни лица са били някои от най-големите звезди на шоубизнеса. Червилата от колекцията Viva Glam на M.A.C всяка година са с различен посланик. Целта на марката е да подпомогне хората, болни или засегнати по някакъв начин от вируса на СПИН. И то, продавайки красота!

Новата звезда на Viva Glam

Актрисата от сериалите „Империя“ и „Под наблюдение“ Тараджи Хенсън е първата чернокожа жена, която печели „Златен глобус“ и „Еми“. А за ролята си на самотната майка Куини във филма на Дейвид Финчър „Странният случай с Бенджмин Бътън“, печели и номинация за „Оскар“.

Затова е напълно очаквано и безкрайно логично именно тя да е лицето на новата Viva Glam колекция на M.A.C. В линията й ще откриете едно червило и един глос с медни и златисти отблясъци, които са повече от впечатляващи. И между другото ужасно подхождат на шоколадовата й кожа. Но освен красиви, тези червила са и „добри“. 100% от приходите от продажбата им ще отидат за подпомагане на жени, мъже и деца, болни или живеещи с вируса на ХИВ/СПИН.

Червила Viva Glam на M.A.C

Червила за благотворителност

Фондът M.A.C Aids Fund е лидер в глобалната битка срещу коварната болест. Той подкрепя организации, които се борят с ХИВ и СПИН в общо 96 държави в света, като подобрява начина им на живот. До момента кампанията е събрала повече от 460 милиона долара! Но ето какво конкретно можете да направите с покупката на едно единствено червило от колекцията Viva Glam на Тараджи Хенсън:

  • 1 бърз орален тест за ХИВ;
  • 1 чифт обувки за дете в приют за деца със СПИН;
  • 1 седмица доставки от пресни плодове и зеленчуци за майка и нейното дете, които са заразени със СПИН;
  • 2 нощувки на чисто и безопасно място за човек, заразен с вируса на ХИВ/СПИН;
  • 10 индивидуално изработени хранителни режима за хора, заразени с вируса;
  • 14 ХИВ теста за бременни жени;
  • 254 кондома, с които да се предотврати разпространението на опасния вирус.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *