Beauty Stories
Matte Lipsticks
Beauty

4 нови мат червила, които да си купите сега

Изберете ги в актуалното червено

Шах и мат! Матираните нюанси са новите глосове. Но… място за разочарование няма, защото ако заложите на червено и матирано червило, ще уцелите точно в десетката на тенденциите. Носете го на официален повод или в ежедневието с дънки, например –имате пълна свобода. Неслучайно някои от най-луксозните марки залагат именно на червени мат червила. Честно казано изборът е много труден, затова го оставям на вас 🙂

Lip Maestro Notorious на Giorgio Armani
Кадифена текстура, дълготрайна хидратация, сияен мат финиш – това отличава Lip Maestro от всички останали мат червила. Notorious е с двойствен характер – едновременно матира, но и придава блясък на устните, благодарение на сияйните кадифени микросфери. Интересно противоречие, което всъщност изгражда характера на Lip Maestro Notorious.

 

Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder на Clinique
Да, това е червило! И опаковката не е най-уникалното в него. Clinique се вдъхновява от гримьорската техника да се слага пудра върху устните за мек, матов ефект. Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder има наситен пигмент и се плъзга гладко върху устните, а апликаторът гъбичка прави нанасянето изключително лесно.

Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder на Clinique
Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder на Clinique

 

Rouge Dior Liquid Rock Matte
Силен цвят и трайност до 12 часа, които в никакъв случай няма да направят устните ви сухи. Това се дължи на четирите подхранващи масла във формулата. „Течно матово червило е малко като противоречие, нали?“ казва с усмивка креативният директор на Dior Питър Филипс. „Отсъствието на блясък, който обикновено разсейва възприятието, подсилва ефекта на цвета“, допълва той. Не може да не сме съгласни с г-н Филипс.

 

Тройка мат от Guerlain
Колко важни са червилата за Guerlain? Ами много! Защото марката лансира не едно, а три матови червила едновременно. Култовото Kiss Kiss съдържа необичайната съставка лют червен пипер, но той не е сложен случайно – оказва се, че пиперът увеличава обема на устните и им прави микромасаж. Очакват ви 9 ярки нюанса в стилната златна опаковка. Guerlain представя и първото си течно червило, което е кремообразно като глос и интензивно като червило. Формулата му съдържа хиалуронова киселина и идва в седем горещи червени нюанса. И за финал, но не на последно място е най-хубава изненада за всички почитатели на червилата – две палитри за контуриране Kiss Kiss from Paris. Romantic Kiss е в розово, докато Passionate Kiss – в червено. С което веднага ме спечели. Хубавото на палитрите като цяло и конкретно тези на Guerlain е, че с тях можете да развихрите въображението си. Например да контурирате устните или да създадете омбре ефект. Какво чакате още?

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: