Beauty Stories
Eisenberg
Beauty

Как промених кожата си за 15 минути

Да, това време е напълно достатъчно за пълна трансформация на лицето с маската Firming Remodelling Mask на Eisenberg

Няма да ви разказвам за тежкия живот на една майка. Правила съм го доста пъти и не само не искам да ставам досадна, но и предполагам, че повечето от вас знаят за какво става въпрос. Всичко тръгна оттам, че напоследък забелязах как от умората и недоспиването лицето ми изглеждаше като след… умора и недоспиване. Повяхнал тен, липса на блясък и несъвършенства, които дори фон дьо тен не могат да прикрият. Не че си слагам фон дьо тен всеки ден.

Затова, когато получих Firming Remodelling Mask на Eisenberg, подходих скептично, защото ми беше трудно да повярвам, че само за 15 минути и още от първата употреба лицето ми ще се освежи след 9 месеца умора и недоспиване.

Имам навика веднъж седмично да нанасям маска, за да подхраня и освежа лицето си. Обикновено го правя след баня и след нежно ексофилране, за да могат активните съставки на маската да попият по-добре в кожата. И този път не изневерих на традициите си.

Firming Remodelling Mask може да се използва по три начина – като експресна терапия за 5 минути, като интензивна стягаща грижа за по 5 минути в рамките на 8-15 дни или като SPA терапия за 15 минути по 1-2 пъти седмично. Аз избрах последния вариант, тъй като той най-много пасва на нуждите и желанията ми. Първият плюс за мен е, че маската може да се използва и на околоочния контур, което спестява не само средства, но и допълнителни усилия. Firming Remodelling Mask се нанася изключително лесно. На консистенция е като емулсия, в която има и малки сини топченца. Те не се предназначени за ексфолиране, а се разтварят още при нанасянето на маската и всъщност са капсулованите витамини А и Е. За да ги освободите, трябва да направите лек масаж, като наблегнете на проблемните за вас зони. Според указанието маската се нанася на лицето , врата и деколтето. Така и направих. Веднага ми направи впечатление, че ароматът е удивително нежен. Почувствах се сякаш съм на процедура в SPA салон. Забелязах, че при мен маската попи изключително бързо, въпреки че не съм се скъпила в количеството на продукта, който нанесох. Явно кожата ми наистина е имала нужда от сериозно подхранване. Маската не стяга на лицето, нито капе, така че можете спокойно да си говорите или да вършите друга работа, докато тя действа.

След 15 минути измих продукта, което става изключително лесно, без да има нужда да търкате силно. Още докато отмивах маската усетих, че кожата на лицето ми е станала много по-нежна и гладка. Нямах търпение да се погледна в огледалото, за да видя дали разликата е видима. Експертизата на Eisenberg си беше свършила работата и само за 15 минути кожата ми рязко се освежи, озари, а малките бръчки и несъвършенства бяха туширани. Лицето ми изглеждаше доста по-чисто и подхранено, което се дължи на екстрактите от олио от гроздови семки и зелен чай, но и на патентовената от Eisenberg формула Trio-Moleculaire, която стои в основата на всички продукти за грижа за кожата на марката. Друг плюс е, че ароматът на маската остава върху кожата дори и след употребата й, а лицето е перфектно подготвено за последващата грижа. Резултатът наистина е 8 (и не само!) часа сън само за 15 минути. Firming Remodelling Mask вече определено е любимата ми маска!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *