Beauty Stories
Elie Saab Girl of Now
Beauty

Момичето, което винаги съм искала да бъда

Луда, непредсказуема, дори малко неразумна – истинско момиче на настоящия момент. Винаги ми се е искало да бъда такава, но през повечето време съм сериозна, носталгична и дори тъжна. Може ли нещо да ме промени? Да – новият аромат на Elie Saab, Girl Of Now

Да си призная никога не съм затваряла дискотеките. Даже рядко ми се ходи в подобни заведения. Предпочитам тихите и спокойни вечери с вино и приятели. Никога не съм била непредсказуема – винаги имам точна визия за това какво трябва да направя. Никога не съм била и луда в онзи смисъл да пея с пълно гърло по нощните улици или да скоча с бънджи. Никога не съм била и толкова самоуверена, че да си правя селфита и да ги пускам в социалните мрежи. А винаги ми се е искало да бъда поне част от тази неща. Но с ежедневието на майка всичко това ми се струва още по-невъзможно. Докато не видях рекламния клип на новия аромат на Elie Saab – Girl Of Now. Заснет от младата режисьорка Ирина Дакева, той ни пренася из нощните улици на Париж, където три млади и луди момичета покоряват улиците на Града на светлините. Те са толкова диви, самоуверени, красиви и енергични, колкото винаги ми се е искало да бъда. Вижте дали ще се съгласите с мен:

Освен рекламната кампания това, което ме впечатли в аромата на пръв поглед, е изящният флакон. Цветето в горната му част е вдъхновено от аксесоарите на Elie Saab и е истинско произведение на изкуството. А в прекрасния флакон се крие пристрастяващ аромат с нотки бадем, шам фъстък и едно уникално цвете – ормонд, допълнено от бял жасмин, магнолия, кашмеран и зърна от тонка. Перфектният парфюм за вечер с приятелки! Дали пък да не бъда различна, да оставя бебето на баща му и да се обадя на момичетата? Какво мислите?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *