Beauty Stories
Модели с красиви вежди
Beauty

Какво ни притеснява във веждите ни?

Не, вече не е дилемата дали не сме ги оскубали прекалено, а… вижте по-надолу

Наскоро попаднах на проучване на британска козметична марка, свързано с това кои са притесненията на жените относно веждите им. И… нямаше как да не го споделя с вас.

Резултатите са доста интересни. Оказва се, че една на всеки пет британки въобще не се грижи за веждите си, а половината от тях никога не са използвали продукт за вежди. Преди главното ни притеснение беше дали не сме прекалили със скубането. Сега само 17% от жените се тревожат за това. Оказва се, че сега жените се притесняват най-много дали веждите им не изглеждат прекалено неравни – цели 32%. На второ място с 31% е мисълта дали веждите им не са прекалено непокорни, 26% твърдят, че те не са еднакви, а 23%, че нямат форма.

Ако и вие имате подобни притеснения, обърнете се към най-близкия козметик или използвайте специалните продукти за вежди. Като новите Phyto-Sourcils Fix и Phyto-Sourcils Design на Sisley. Вариантът Fix е за естествена визия на веждите, с лек пигмент и формула с найлонови влакна, които сгъстяват веждите, без да ги втвърдяват. Затова може да се използва и след молив за вежди. Phyto-Sourcils Design пък е технически молив с тройна употреба за изписване на веждите. В него има четчица, молив с триъгълен връх и хайлатър, които могат да бъдат използвани за запълване на оредели вежди, уплътняване на тънките линии и отваряне на погледа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *