Beauty Stories
Beauty

Не парфюм, а изкуство

Представям ви ароматът I Am на Eisenberg

Не съм много добра в изобразителното изкуство (а и честно казано то не ми е страст), но нямаше как да не забележа (и оценя!) прекрасната картина на хартиената опаковка на аромата I Am на Eisenberg. Оказа се, че неслучайно съм се захласнала по рисунката – тя е дело на известния бразилски художник Хуарес Мачадо. Неговите произведения красят опаковките на повечето аромати на марката, а самият той се вдъхновява от жените и ги представя по един наистина необикновен начин.

Но да не се бавя повече. Време е да отворя опаковката и да усетя аромата. Без да преувеличавам той е наистина впечатляващ. Върхът е посветен на плодовите нотки – бергамот, портокал и малина. В сърцето усещаме магнолия, черен пипер и ветивер, а за финал е оставена категорична база от сандалово дърво, амбър и мускус.

За съжаление, технологиите не са се развили дотам, че да отпадне нуждата да ви описвам нотките или да ви обяснявам колко хубав е ароматът. Трябва просто да ми се доверите и да го усетите сами в най-близкия магазин на Beauty Zone или Douglas.

I Am Eisenberg

А повече за марката можете да прочете тук.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *