Beauty Stories
Beauty

Най-красивият коледен подарък

„Съкровища от Nuxe” ме накара да се радвам като малко дете

Рядко получавам подаръци, в които истински се влюбвам. Последният такъв получих вчера от една от най-любимите ми марки. „Съкровища от Nuxe” е уникално красива кутия, в която са събрани 10 от най-добрите продукта на марката в специален размер. Празничният комплект е оформен като коледен календар, който този път не се сдържах и отворих веднага. Зад всяко едно от квадратчетата ме очакваше красива изненада. Но няма да ви разкривам какво точно, за да не разваля коледната магия на Nuxe. Само леееко ще открехна завесата, като ви кажа, че в картонените кутийки ще откриете продукти като култовото сухо олио Huile Prodigieuse, кремове от серията Nuxellence и дори парфюмът Prodigieux le Parfum.

Но освен красиви изненади, коледният комплект е красив и сам по себе си. С прекрасните си рисунки, той вече е стилна част от празничната украса у дома.

И ако все още се чудите какво да (си) подарите за Коледа, вече се досещате кое ще е моето предложение. Ако пък искате да откриете „Съкровища от Nuxe” под елхата, небрежно изпарете линка към този материал на любимия. И да се надяваме, че той ще разбере намека. Весела Коледа!

 

P.S. Препоръчителната цена на „Съкровища от Nuxe“ е 68 лв.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *