Beauty Stories
Beauty

4 стъпки за сияйна кожа в новогодишната (а и всяка друга) нощ (или ден)

Рецептата е на Esthederm и няма да ви е нужен цял ден, а около 30 минути

 

Готови ли сте за новогодишния купон? Сигурно вече сте избрали тоалета, прическата, грима… Помислихте ли за кожата? Нейната красота и сияние могат да ви превърнат в звездата на вечерта. А най-хубавото е, че няма нужда да си запазвате час при козметик или да изгубите цял ден у дома, за да я освежите. Експертите от Esthederm разработиха програма от 4 лесни стъпки, перфектно допълнени от продуктите на марката, с която кожата ви ще засияе. И за това ще ви трябват само около 30 минути! Но най-хубавото е, че тази програма не е магия, която действа само на Нова година. Обръщайте се към нея винаги преди важно събитие или когато кожата ви има нужда от допълнително освежаване. Ето какво трябва да направите.

  1. На суха и чиста кожа нанесете малко количество от нежния крем за почистване на пори Gentle Deep Pore Cleanser на Estederm. Използвайте кръгообразни движения в посока отдолу нагоре, като избягвате зоната на околоочния контур. След като продуктът изсъхне напълно, го отмийте с вода, като можете да използвате и хавлиена ръкавичка или спондж, за да почистите по-лесно.
  2. На суха кожа нанесете плътен слой от озаряващата маска с изглаждащ ефект Lightening Buffing Mask. Можете да поставите и в областта на околоочния контур. Изчакайте около 1 минута и започнете да изронвате продукта с нежни движения в посока отдолу нагоре. Изплакнете с вода.
  3. Напръскайте цялото лице със спрея клетъчна вода за хидратация и сияен финиш.
  4. Поставете пачовете Lift & Repair директно под водната линия на окото и завийте в посока на мимическите бръчици. Оставете ги да действат 5 минути, като се отпуснете и релаксирате. Отстранете внимателно и се насладете на моменталния ефект на озарен и красив поглед.

Кожата ви вече е готови за новогодишния купон. Остава ви само да се забавлявате. Весело посрещане на 2018 г. от мен!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *