Beauty Stories
Beauty

Какво ново при Avon?

Марката има доста интересни лансирания тази пролет

Предимството на това да си козметичен редактор в списание като ELLE е, че получаваш покани за приятни събития като това на Avon. От марката бяха организирали страхотен женски следобед, на който дерматологът и гримьорът на марката, Гергана Манолова и Алина Манова, ни разказаха повече за новите продукти на Avon. Всички те бяха събрани в прекрасна розова кутия. Ето какво намерих в нея.

Avon Box

Започвам с грижата за кожата. Anew Reversalist Infinite Effects е иновативна ротационна крем терапия с двойна формула. Тя е предназначена за жени над 40 г., което означава, че не мога да ви дам лично мнение, тъй като имам още десетина години, докато стигна тази възраст. Продуктът съдържа голямо количество ретинол и затова Гергана Манолова не веднъж подчерта, че той трябва да се използва вечер, преди лягане, а ако евентуално се използва през деня, задължително след това трябва да се нанесе и слънцезащита. Интересен е и начинът на употреба на продукта – една седмица се използва страната с означение 1, а следващата – тази с 2. Така кожата не свиква само с едни и същи съставки и ефектът е по-силен.

Anew Reversalist Infinite Effects

Преминаваме към грима и по-точно към едно прекрасно червило – Mark Epic Lip. Палитрата му е изключително богата и се състои от 17 различни нюанса. На мен ми се паднаха нюд варианти – цветове, които напоследък рядко нося, но благодаря на Avon, че ми припомниха колко добре ми стоят. Червилото е покривно и дълготрайно, което се дължи на вградените пигменти. Отделно формулата му е много хидратираща и предпазваща, което за мен е голям плюс, тъй като постоянно съм с изпръхнали от студа и вятъра устни.

Avon Mark Epic Lip

Последният продукт в кутията на Avon е ароматът Eve Alluring. По-скоро вечерен, отколкото дневен, в него ще усетите нотки нероли и еликсир от червени плодове върху мускусна основа. Обичам да използвам парфюм и лосион за тяло в комбинация, защото това подсилва допълнително аромата и го прави много по-осезаем. А млякото за тяло е направо страхотно – с нежна текстура, която веднага попива в кожата, но оставя ароматна следа. Имайте предвид, че от серията Eve, лице на която е прекрасната Ева Мендес, има и още един аромат – Confidence, който е по-скоро дневен.

Avon Eve Alluring

И за финал ще ви покажа снимките, които от Avon ми направиха на друго тяхно събитие за представянето на новата им спирала True Volume. Не съм виждала не само миглите си, но и косата си с такъв обем. Какво ще кажете? 🙂

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *