Beauty Stories
Beauty

Фон дьо тен? По-добре Photoderm Nude Touch

Не ми вярвате? Четете надолу

Преди време ви разказах колко доволна съм от бебешките продукти на Bioderma. Сега обаче е време да помисля за себе си! И по-точно за кожата си и нейното здраве и красота.

По принцип съм от хората, които постоянно и усилено използват слънцезащита на плажа, но не и в града. Да, знам, че това не трябва да е така, знам, че слънцето е едно и също навсякъде, но… просто нямам навика. А и някак си ми се струва прекалено натоварващо за психиката и кожата да наслоявам продукт върху продукт. Особено знаейки колко тежка и мазна е формулата на слънцезащитните продукти. А ако има и добавени пигменти за прикриване на несъвършенствата, става още по-зле.

Може би вече разбирате защо подходих скептично, когато от Bioderma ми изпратиха слънцезащитния крем Photoderm Nude Touch. Мислех си, че надали подобен продукт би ме накарал да използвам слънцезащита ежедневно. Сбърках. Photoderm Nude Touch е повече от прекрасен заместител на фон дьо тена. Дори е по-добрият избор. Ето защо!

Първото, което ми направи впечатление е, че продуктът трябва да се разклати добре преди употреба. Причината за това е, че формулата е прекалено течна, но в същото време пудрена и нежна. Което е голямо предимство, защото прави нанасянето лесно, буквално с едно плъзгане върху кожата. А вече ви казах (и съм сигурна, че знаете) колко мазни и тежки са слънцезащитните кремове и дори някои фон дьо тени.

Bioderma Photoderm Nude Touch

Но нека течната формула не ви заблуждава. Това малко кремче има страхотни покривни качества! И озаряващи. Образът в огледалото определено ми хареса – без несъвършенства и с онова завладяващо сияние, което само здравата кожа може да излъчва. Всяка жена (освен тези, които ежедневно нанасят слоеве грим върху лицето си) ще го хареса. Без проблем нанесох отгоре и кремообразен руж и хайлатър.

Това първо впечатление се запази и до края на деня. Честно казано очакванията ми бяха, че до обяд ще започна да усещам кожата си по-мазна. Напротив! Все едно току-що бях нанесла Photoderm Nude Touch върху лицето си. А това рядко ми се случва, когато използвам фон дьо тен.

През юни ми предстои морско пътешествие в Гърция и вече знам, че със сигурно ще взема и Photoderm Nude Touch с мен. Слънцезащитният фактор SPF50 ще ми даде сигурност, че ще бъда добре защитена на плажа, а в същото време кожата ми ще бъде съвършена.

Bioderma Photoderm Nude Touch

Което ме кара да се замисля, че Photoderm Nude Touch има двоен ефект върху мен – кара ме да се чувствам добре, защото знам, че лицето ми е защитено от слънцето, а и в същото време ми дава увереност, че изглеждам добре. Което си е две в едно стимулатор за добро самочувствие. А не знам за вас, но на мен то доста ми липсва в ежедневието.

Bioderma Photoderm Nude Touch

И накрая едно предупреждение! Или по-скоро един малък недостатък на продукта – много цапа. Така че внимавайте, когато се обличате, след като сте го нанесли. Първият път трябваше да си сменя блузата, заради следите около яката.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *