Beauty Stories
Lifestyle

Какъв е цветът на очите ми? Huawei P20 Pro знае

Това е телефонът, който не съм знаела, че искам, преди да го имам 

Фотографията не е силната ми страна. Нито пък селфитата. Което ме кара да се замисля дали съм толкова умна и красива, колкото си мисля, че съм. Но това е друг въпрос.

Истината е, че винаги ми се е искало да бъда като онези момичета от Instagram, които изглеждат прекрасно на всяко селфи, независимо дали сега са станали от леглото или са на някое събитие. Затова не си правя много селфита или дори и да си правя не ги пускам в социалните мрежи.

Отскоро обаче започнах да се отпускам в това отношение и причината е новият ми телефон – Huawei P20 Pro. Аферата ми с него започна в един студен мартенски ден в Париж. Тогава присъствах на представянето на новия флагман на Huawei в „Гран Пале“. Още щом телефонът попадна в ръцете ми, си направих селфи. Ето го:

Huawei P20 Pro

Тогава осъзнах, че това е първото селфи, на което се вижда цветът на очите ми. Наистина! А цветът им е доста специфичен – пъстър по лична карта, иначе по-скоро зелен, отколкото син с десетки нюанси, което според мен го прави още по-труден за „хващане“ от обектива на един мобилен телефон. Или поне досегашният ми опит с тях показва това. Ето още селфита, ей така – за разкош 🙂

Но да оставим селфитата настрана. Huawei е първият телефон, който ми помага да направя страхотни снимки, въпреки че, както ви казах в началото, фотографията не ми е силата. Това се дължи на тройната Leica камера с безкрайно много пиксели, която е захранвана от изкуствен интелект. Обожавам да снимам природата, синьото небе, плажа, детето (най-вече него) и именно изкуственият интелект веднага разпознава какво снимам и прави кадъра уникален. Любима обаче ми е снимката на Айфеловата кула, която заснех именно на това пътуване до Париж. Уникалното в нея е, че тя е нощна, а не съм използвала нито статив, нито е било необходимо да стоя неподвижно една минута. Това се дължи на нощния режим, който само за няколко секунди заснема уникални кадри. А, да не забравя – изкуственият интелект на камерата разпознава и дали снимам храна или дори котка или куче. Е, понякога бърка моя мопс с котка, но не го виня – той не прилича на истинско куче. Ето и някои от любимите ми кадри, заснети в последните месеци с моя Huawei P20 Pro.

Много харесвам и режима „Забавено движение“, който успява да забави движението до такава степен, че то да заприлича на произведение на изкуството.

[wpvideo Zt9F1iOU]

[wpvideo QZerE3To]

Освен това с Huawei P20 Pro снимам всички продукти и снимки, които качвам в блога. Имам някои прекрасни попадения, които се надявам да ви харесат. Но ако нещо не ви допадне, да знаете – не е виновен телефонът, а моята липса на фотографски нюх. Утешавам се, че поне пиша добре… или поне така се надявам.

Но за да не останете с впечатление, че камерата е единственото хубаво нещо в телефона, ще ви кажа само, че той има и уникален дизайн. Моят цвят е Twilight и е различен от всичко, което съм виждала досега като цветови варианти за телефон. Освен това Huawei P20 Pro е най-бързият и лесен за работа GSM, който съм имала.

Huawei P20 Pro

Така че, мили момичета, ако си търсите телефон, вече знаете кой бих ви препоръчала. Не робувайте на предразсъдъци и марки. Знаем, че вече всичко се прави в Китай. Huawei поне не се опитва да ни убеди, че това не е така.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *