Beauty Stories
Beauty

Тези кремове не са парфюми! Но приличат на тях

Ако си мислите, че съм прекалила с виното, то без да го отричам, ще ви кажа, че става въпрос за новите симпатични кремчета NIVEA Soft Mix Me, който ухаят на лято и могат да се смесват, за да получите вашето уникално ухание

Представям си как някой в NIVEA си е стоял и се е чудил какво ново да измисли, когато му е хрумнала идеята да създаде кремове, който имат силно и много приятно ухание. Дотук нищо ново не му е хрумнало на човека. Но тогава сигурно е пийнал чаша вино (Наздраве!) или пък си е намазал ръцете с няколко крема по погрешка и му е дошла идеята да направи не просто кремове, а кремове, които могат да мискират, за да създадете своето уникални ухание.

Тази идея, както предполагам знаете, не е нещо ново. Смесването на аромати е отдавна известен начин да изпъкнете, а много марки създават серии, които могат да се използват и самостоятелно, но и да се смесват. Революционното в случая е, че става въпрос за кремове. Да, кремове, от които обикновено очакваме просто да хидратират кожата добре. Уханието си е нещо като бонус, който не очакваме да продължи повече от 3 минути.

Но трябва да ви кажа, че съм доста приятно изненадана от серията NIVEA Soft Mix Me. Кремчетата са мънички и цветни, а уханието им е точно на лято. Зеленото мирише на мента, жълтото на тропически плодове, а розовото – на червени плодове. Идеята с миксирането много ми хареса, защото по принцип обичам продуктите, в които има вложена интересна идея. Нещо, което да тe грабне и да те накара да тръгнеш с най-бързата си крачка към магазина.

NIVEA Soft Mix Me
Кремовете от серията NIVEA Soft Mix Me

А ако се чудите коя е любимата ми комбинация, то ще ви кажа, че след редица обстойни тестове, стигнах до извода, че любимата ми комбинация е… ами нямам такава. Всички ми харесват и наистина ми е трудно да избера. И трябва да ви кажа с ръка на сърцето, че кремовете не само хидратират прекрасно кожата на лицето, тялото и ръцете (ако сте ползвали класическия продукт от серията NIVEA Soft, значи знаете за какво става въпрос), но и са с доста траен аромат. Под траен разбирайте около час, което е напълно в реда на нещата що се отнася до кремове. Все пак те приличат идейно на парфюми, но в действителност не са, затова големите очаквания са неоснователни в случая.

Имам и още една хубава новина. С NIVEA решихме да подарим на трима от вас по един комплект с кремове Mix Me с надеждата да изживеете остатъка от лятото по незабравим и ароматен начин. И да ни споменавате с добро:)

Вижте повече подробности за играта на страницата на Beauty & Other Stories във Facebook.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *