Beauty Stories
Beauty

Знаете ли, че за 72 часа кожата ви може да бъде до 152% по-хидратирана?

Това няма как да стане само с 8 чаши вода на ден. Трябва ви и още нещо. Трябва ви Moisture Surge 72-Hour Auto-ReplenishingHydrator на CLINIQUE 

Винаги съм била скептично настроена към формулите от типа „крем-гел“. Гледала съм на тях по-скоро като на серум, тоест отгоре трябва да се нанесе още един крем, за да не чувствам кожата си опъната цял ден, като лицето на Донатела Версаче.

Но напоследък все по-често осъзнавам, че е вредно човек да има предварителни очаквания за всичко в живота, но в моя случай най-вече по отношение на крем-геловете. Ето, Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator на CLINIQUE е просто перфектен! Първо изглежда страхотно в своето секси millennial pink бурканче. Инфантилно? Да! Все пак дълбоко в 32-годишната ми душа все още има едно малко момиченце, което има нужда от нещо розово в живота си.

Clinique

И ако продължим темата с принцесите и малките момиченца, ще ви разкажа за приказния ефект, който Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator има върху кожата. По принцип CLINIQUE е от онези марки, при които шансът да се разочароваш от някой продукт е равен на 0.0000001%. В случая брандът успява да създаде още едно агрегатно състояние на водата – крем-гел с нежно розов цвят. Той хидратира за цели 72 часа, дори след измиване на лицето. Технологията Auto-Replinishing пък увеличава „влагата“ в кожата с цели 152%! Освен това формулата му е многофункционална. От една страна той си е стандартен крем, който се използва сутрин и вечер. Над обичайната грижа за кожата обаче се превръща в хидратиращ бустер. Третият вариант е да го използвате като 5-минутна маска за супер хидратация. И четвъртата опция е с него да третирате сухи участъци от кожата, връхчетата на косата или лактите.

Clinique

Аз използвах Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator по класическия и сууупер скучен начин – като крем за лице сутрин и вечер. По принцип кожата ми е нормална, затова си мислех, че нямам нужда от толкова сериозна хидратация. Но както една чаша вода никога не е излишна, така и крем-гелът на CLINIQUE няма как да бъде излишен, независимо какъв тип е вашата кожа. И чак след като започнах да използвам Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator осъзнах, че лицето ми не е в чак толкова добро състояние. Изключително нежната му и лека текстура изпълни кожата ми с живот и тенът ми буквално засия. И това за около месец. Което води до безспорния и научно доказах от мен факт, че всичко, написано в този текст, е чисто и просто истината. Tried & tested!

И за финал напомням и подчертавам – хубаво е да пиете поне по 8 чаши вода на ден, а два пъти на ден да нанасяте Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator на CLINIQUE. Ще си сложа римайндър на телефона! За водата, разбира се, кремът няма как да го забравя.

А сега и вие можете да се убедите в уникалните хидратиращи качества Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator на CLINIQUE. Вижте как да го спечелите на страницата на Beauty & Other Stories във Facebook.

Clinique

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *