Beauty Stories
Beauty

Ти си роза, ти си крем, ти си Izia за мен

14-и февруари е просто повод да си сипя вино, да изям един шоколад и да се „окъпя“ с парфюма на Sisley

Спомняте ли си, че в лексиконите, които всички имахме като деца, последният въпрос обикновено беше „Напиши ми спомен“. „Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен“ без съмнение беше най-разпространеният. В един момент той се превърна в легенда.

Сигурно се чудите защо се сещам за това сега? Освен, че напоследък ме е обхванала носталгична-ретро-депресираща вълна, честно казано, това е първото нещо, което изникна в съзнанието ми, когато усетих аромата Izia на Sisley. Той веднага ме върна към детството и ми припомни не само лексиконите, но и онези малки мускалчета розово масло, които всички имахме. А и като се има предвид, че прекарвах всяка възможна ваканция в Розовата долина (и по-точно в Сопот), вече сигурно се досещате защо за мен този аромат е символ на романтика, красота и лято.

Sisley Izia

Като ви кажа мускалчета обаче не си представяйте нито Бай Ганьо, нито нещо старо като баба ми. Izia на Sisley е толкова изискан и секси аромат, колкото изискана и секси може да бъде една дантелена нощница. Или бижу с кристали. Затова го смятам за особено подходящ за Свети Валентин. Или за всеки друг повод, в който искате да се откъснете от действителността и да се извисите мислите и ума си на друго ниво. По-секси, съблазнително и нежно ниво.

Sisley Izia

Izia е лансиран през 2017 г. и от марката го определят като „модерен, нов и мултифункционален“ парфюм, в който акцент е розата. Връхните нотки са алдехиди, бял бергамот и розов пипер. В изисканото му сърце ви очаква роза, обогатена от прозрачни флорални нотки и ангелика. Амбър, мускус и кедър оформят дървесно-мускусната база на Izia.

Sisley Izia

Но колкото и да ви описвам нотките, съм наясно, че няма как да ви предам с думи и дори снимки енергията, която носи този аромат. Затова, ако искате да се убедите в думите ми, просто го усетете върху кожата си. След което отидете у дома, облечете най-секси бельото, което имате, сложете най-изисканите си бижута и се отдайте на любов. На любов към себе си. Дори и да не е Светли Валентин. А някоя обикновена сряда, например.

Sisley Izia

А сега и най-хубавата новина – можете да спечелите този парфюм, като участвате в играта, която организираме съвместно със Sisley в Instagram страницата на блога. Вижте повече подробности там и във Facebook. Успех!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *