Beauty Stories
Лаптоп Asus.
Lifestyle

В търсене на креативни интериорни аксесоари

Да живееш в дом, в който няма интериорни аксесоари и който прилича на мебелен магазин, не е забавно или изискано. Представата, че интериорът трябва да изглежда като снимка в каталог може само да ви „помогне“ да изгубите личния си стил. А какво друго ни остава в този живот, освен с всички сили да стремим към това да бъдем различни. И постоянно да захранваме позитивното си отношение към всичко, което ни заобикаля. Особено към дома. Мястото, което по презумпция трябва да съчетава в себе си уют, но и да показва личното ни усещане за стил. Да изразява собствения ни характер и това да го отличава от въпросните каталожни интериори. Или от дома на съседите.

Лични симпатии

Не обичам скуката и всички, които ме познават добре знаят, че имам специфично чувство за хумор. Затова вниманието ми веднага грабват предмети, които ме карат да се усмихна, които изненадват с идея, дизайн и изработка. Интериорни аксесоари, които не са като от ку-ку магазин или от евтина сергия за сувенири на морето. В тях трябва да е вложен стил, вдъхновение и талант. Ако са изпълнени тези условия, ще успеем да се задържим върху тънката линия на баланса, без да залитаме към кича. А повярвайте ми, това не е никак трудно, когато говорим за кретивни интериорни аксесоари.

Интериорни аксесоари и лаптоп Asus.

Няколко правила за избор на интериорни аксесоари

Правилото е да избягвате всичко, което видимо евтинее – като дизайн, цветове и материали на изработка. Забравете за всякакви човечета, нелепи надписи, сексуални намеци, плакати, които сякаш са свалени от купето на някой ТИР. Въобще всичко, което бихме определили с една особено точна дума от българския език: пошло. Пак напомням, че границата е много тънка.

Време е за шопинг

За съжаление, не мога да се похваля с подобни аксесоари и предмети в моя дом. Не виждам къде мога да ги сложа, как да ги интегрирам в интериора. Но няма никаква причина това да не се промени. Затова съм в постоянно търсене на подобни предмети. Реших да си направя поредното проучване и да ви покажа моята селекция. Всички тези интериорни аксесоари могат да се поръчат и онлайн, защото предлагат опция за доставка до България. Надявам се селекцията по-долу да ви хареса и да ви вдъхнови.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *