Beauty Stories
Велина Василева beautystories.bg
Beauty

Терапията за лице, която ще си подаря след локдауна

Карантината и затворените детски градини се отразяват зле не само на психиката, но и на лицето ми. Почти не излизам от вкъщи, стресирам се от неизвестността на ситуацията, а и се опитвам да замествам детската градина на 3-годишния ми син. Което си е мисия невъзможна. Освен това не мога да отида до любимата ми козметична клиника Jewel Skin Clinic. И кожата ми страда от това. Виждате ли тази бръчка между веждите ми? Сега разбирате за какво говоря…

А още повече проклинам съдбата и онзи китаец, който изяде суровия прилеп, след като разбрах, че там вече предлагат и една нова процедура за лице, подходяща за мен – колагеновата терапия Jalupro. Реших да ви разкажа повече за нея, за да могат по-свободните от вас да я пробват. Защото Jewel Skin Clinic продължава да работи при спазване на всички противоепидимични мерки.

Идеалната за мен терапия за лице

Честно казано, не съм от жените, които биха си сложили филъри, още повече пък биха се подложили на по-инвазивни процедури. Но пък терапията Jalupro ми се струва доста удачен вариант. Защо ли? Защото стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата. Така се забавя разграждането на собствения ни колаген и се ускорява синтеза на протеин. Според д-р Ива Иванова от Jewel Skin Clinic терапията за лице Jalupro е широкоспектърна и може да се прилага срещу състаряване на кожата, фини и дълбоки бръчки, белези, косопад и дори тънки и чупливи нокти. Неочаквана полза е, че укрепва имунната система, има успокояващ ефект върху нервната система, намалява главоболието и има благоприятно въздействие при страдащите от астма. А ако се чудите как една козметична процедура може да помогне за всичко това, не спирайте да четете.

Терапия за лице Jalupro в Jewel Skin Clinic

Три стъпки към красотата

Jalupro се състои от три стъпки, като само първата се изпълнява на място в Jewel Skin Clinic, другите две се правят в домашни условия.

Започва се с инжекционна терапия, при която се избира между два продукта – Jalupro Classic или Jalupro HMW. Разликата е в количествата хиалуронова киселина. В Jalupro Classic тя е 1% и това я прави подходяща за жени на възраст между 25 и 35 години. Двойно повече е количеството хиалуронова киселина в Jalupro HMW и затова е за всички над 35-годишна възраст. Д-р Иванова препоръчва за пълен ефект да се направят между 3 и 5 процедури, но най-добре е точният им брой да се определи след консултация със специалист. „Резултатите са наистина забележителни: тенът се променя, мимическите и възрастови бръчки се елиминират, общото състояние на кожата се подобрява, тя се стяга, тонизира и сякаш оживява, тъй като Jalupro помага за нормализирането на естественото обновяване на клетките и предотвратява дехидратацията“, казва д-р Иванова от Jewel Skin Clinic. А ефектът от процедурата може да продължи и цяла година!

Терапия за лице Jalupro в Jewel Skin Clinic

Продължаваме и вкъщи

Втората и третата стъпка не изискват посещение в клиниката, защото включват продукти за домашна употреба. Целта е с тяхна помощ не само да се поддържа, но и да се засили ефектът от инжекционната терапия. Биоцелулозната маска насища кожата с активни съставки, сред които хиалуронова киселина, алое вера, аминокиселини и колаген. Така се постига отлична хидратация и се ограничава действието на свободните радикали. Хранителните добавки от аминокиселини са под формата на сашета или таблетки. Разликата е, че в таблетките се съдържа и витамин C. Те не само задържат и подсилват резултатите от процедурата, но и оказват прекрасно въздействие върху здравето на целия организъм.

И така си обещавам да започна 2021 г. не само с надеждата да е по-добра, но и с процедурите за лице Jalupro. Къде? В Jewel Skin Clinic, разбира се.

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *