Beauty Stories
Huawei FreeBuds Lipstick
Lifestyle

Емоцията Huawei FreeBuds Lipstick

Рядко оставам без думи, но когато видях Huawei FreeBuds Lipstick ми се случи точно това временно умопомрачение, примесено със силно вълнение. Дали защото обожавам червени червила, дали защото обичам да слушам музика, дали защото съм един от най-големите фенове на Huawei… Не знам… А може би е всичко заедно.

Уводни думи

Не очаквайте от мен сложни технически описания на способностите на тези слушалки. Не че няма да има и това. Но без навлизане в сериозни подробности. Силата ми е в това с думи да предавам собствените си емоции, усещания и мисли. Ще го направя и сега, защото смятам, че за тези слушалки трябва да знаят и мъжете, и жените. Дамите, защото Huawei FreeBuds Lipstick са изящно произведение на технологиите, до което е удоволствие да се докосваш, да използваш и да притежаваш. А мъжете – за да имат една наистина добра идея за подарък при следващия подходящ повод. Напомням, че 8-ми март е съвсем скоро… Ако снимките, които виждате, не са ви достатъчни, то нека ви разкажа за усещането да имаш и използваш Huawei FreeBuds Lipstick.

Ароматът на Huawei FreeBuds Lipstick

Кутията, в която са слушалките, е толкова луксозна, че няма да има нужда да я опаковате. Освен това е ароматизирана. Да, правилно прочетохте. Е, това, ако не е идеалното първо впечатление!

Усещането Huawei FreeBuds Lipstick

Когато взимам слушалките, не обичам веднага да отварям кутията им. Харесва ми да усещам тежестта и прецизността на изработката на кейса. Корпусът му е от неръждаема стомана и съчетава черно и златисто. Цели 30 сложни дизайнерски процеса са били необходими, за да се създаде това съвършенство. Кутията е полирана до такавива нива, че повърхността й е гладка като огледало.

Отварям!

Харесва ми силното магнитно привличане между капачето и кутийката на слушалките. То е гаранция, че няма как да го изгубя. Все още съм на етапа, в който губя ума и дума, когато видя слушалките и мозъкът ми прави аналогията с любимите ми червени червила. Това усещане все повече ме кара да осъзная как красивите вещи ни правят щастливи. А ако те не са само външност, но и съдържание, то съвършенството е постигнато. Какъвто е и случаят с тези слушалки.

Желана връзка

Тук спирам за малко романтичните обяснения с необходима техническа информация. За да работят Huawei FreeBuds Lipstick, трябва да ги свържете с вашия мобилен телефон, лаптоп или таблет. Това става изключително лесно с приложението AI Life и натискането на едно малко бутонче в долната част на кутията.

Време е да извадя Huawei FreeBuds Lipstick от кутията

Те автоматично ще се свържат с устройствата, с които предварително съм ги сдвоила. Слагам ги в ушите си. Забравете за думата дискомфорт, когато говорим за тези слушалки. Формата им е ергономична, а всяка от тях тежи по само 4.1 грама. Досега използвах моите Huawei FreeBuds 4i, които също са безкрайно удобни, но разликата е, че Lipstick наистина не се усещат. Ако не чувах кристално чистия звук, бих си помислила, че са паднали някъде.

Huawei FreeBuds Lipstick в действие

Отварям Spotify и пускам някоя песен. Например Cold Heart на Елтън Джон и Дуа Липа. Звукът е high resolution – кристален, чист, с високо качество, потопявам се напълно в музиката. Това се дължи на динамичния драйвър и усилващия баса двигател, с каквито е снабдена всяка една от слушалките. Освен това Huawei FreeBuds Lipstick имат и open-fit система за шумопотискане – адаптивна технология за напасване към ушите. Тоест те анализират формата на ушите ми и начина, по който нося слушалките и така оптимизират качеството на звука. След това прилагат и персонализирано шумопотискане на околната среда, за да мога да се наслаждавам само на музиката, без да се налага да увеличавам звука на макс. Тези слушалки определено са по-умни, по-леки и дори по-секси от мен!

За влогърите

Ако сте сред тях, това са идеалните слушалки. Не само ще изглеждате стилно, докато снимате видео, но и гласът ви ще бъде записан с перфектно качество, независимо къде се намирате. Това става благодарение на технологията Voice Mode, която намалява страничните фонови шумове.

Функции, които ще използвате

Една от най-добрите опции, които на Huawei FreeBuds Lipstick, е възможността да ги свържа едновременно с две устройства. Предишните ми слушалки нямаха такава и затова сега оценявам тази функционалност, особено докато работя. Дори и в момента, докато пиша този текст, съм си пуснала музика от лаптопа, но слушалките ми са свързани и към телефона, за да мога например да реагирам на обаждане, без никакви усилия. А да не говорим и за лесното управление на слушалките с докосване, задържане и плъзгане. Чрез приложението AI Life настройвам каква команда да изпълнява лявата или дясната слушалка. При двойно почукване опциите са да отговорите или да прекратите обаждане, да пуснете или да паузирате музиката, да минете на следващата или да се върнете на предишната песен или да активирате гласовия асистент. При продължително натискане може да се активира или изключва шумопотискането или да се откаже обаждане. Но най, най-добрата команда за мен е с плъзгане нагоре и надолу по една от слушалките да увелича или намаля звука. Супер удобно е!

Час, след час, след час…

И за финал – малко за впечатляващата батерия. При включено шумопотискане, се наслаждавам на 2.5 часа непрекъснато слушане при 100% заредени слушалки и 14 часа музика при напълно заредена кутия. Ако изключа тази опция, то имам 4 часа непрекъснато слушане при заредени слушалки и цели 22 часа с напълно заредена кутия. Обикновено навън включвам шумопотискането, а го изключвам, когато използвам слушалките вкъщи. Work smart, not hard, както се казва.

И така аз оставам с моите Huawei FreeBuds Lipstick. Защото емоцията, с която ме зареждат идва не само от употребата им, но и от красотата, изящността на изработката и стилното намигване към онези десетки червила в ален цвят, без които не мога. Както вече не мога и без Huawei FreeBuds Lipstick.

P.S. Напомням ви да хвърлите око и на още няколко прекрасни продукта на Huawei, за които съм правила ревю тук: телефонът Huawei nova 9, слушалките Huawei FreeBuds 4i и смарт очилата Huawei x Gentle Monster Eyewear II.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *